Änglarna

Vi är två mammor som gör änglarna och tillsammans med andra som hjälper oss att ge änglarna vingar så gör vi tillvaron på avdelningen lite trevligare. Den största delen går direkt in till Barncancerföreningen Södra. www.barncancerfonden/sodra.se
På den här bloggen kan vi lägga in bilder på sånt vi har ordnat, handlat och planerar att göra. Men vi tar så klart även emot önskemål och förslag.
Hur går det till? - Jo, vi "bara" gör änglarna. Andra ger dem vingar...
Vad kostar en ängel? - Vi säljer dem inte... men genom att man skänker "oss" eller Barncancerföreningen Södra* 60kr (+ev. porto) så får man en ängel som tack för gåvan. Man skänker helt enkelt och får nåt tillbaka som Tack för att man stödjer dessa cancersjuka barn. (*Obs! Man måste kontakta oss, man får ingen ängel per automatik när man skänker dit). De allra flesta pengarna går hit, men en del som lämnar direkt till oss köper vi nytt material för och "saker" mm till barnen på avdelningen.
Hur får man tag på oss? - Lämna en kommentar här på bloggen så hör vi av oss.

All lycka till alla!

lördag 26 november 2011

Inför första avdent

Handlat galet många chokladkalendrar, andra julkalendrar, godis, pepparkasformshus, pepparkaksformar och världens gulligaste gosedjursmöss. (Kunde inte låta bli att handla hem till oss själva). Hoppas alla blev glada för dem!
GOSIG MUS Mjukdjur, blandade färger Längd: 14 cm
Snart blir det ännu mer kul inför julen. Önska på nu barn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar